Ons aanbod

Stichting Liniebreed Ondernemen bundelt de krachten van en voor betrokkenen bij de waterlinies van Nederland: overheden, ondernemers, stichtingen en vrijwilligers. We stapelen ervaring, kennis en diensten om onze achterban in brede zin te ondersteunen in hun exploitatie en bezoekers te informeren over de activiteiten op en rond de forten. Wij zorgen voor duidelijke zichtbaarheid van onze deelnemers voor het publiek. Met behoud van ieders identiteit maken we ons samen sterk voor brede bekendheid en rendabel gebruik.

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket gericht op:

Promoten

Ondersteunen

Verbinden

Adviseren

Word ook deelnemer

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’. Hiermee plaats je in één keer al je evenementen, activiteiten en diensten op onze publicatiekanalen Facebook, Twitter en Instagram en op populaire sites als forten.nl, dagjeweg.nl en kidsproof.nl.

Een greep uit onze deelnemers

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.