Adviseren

Door de ervaringen van de afgelopen jaren heeft Stichting Liniebreed Ondernemen veel kennis opgebouwd over de exploitatie van forten in Nederland. Wij zijn een vraagbaak voor allerhande doelgroepen en kennen het gecompliceerde “linielandschap”.

Daarnaast is Liniebreed deskundig op het gebied van marketing en promotie van erfgoedlijnen als geheel. We weten hoe we een diversiteit aan locaties en betrokkenen op een lijn krijgen en hoe we deze gezamenlijk, en eenduidig kunnen laten communiceren. Bij specifieke communicatievraagstukken, uitdagingen en vragen staat Stichting Liniebreed Ondernemen haar deelnemers op adviesbasis met raad en daad bij.

Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Stuur een bericht naar info@liniebreed.nl dan nemen wij contact met je op. Bellen kan ook op 06 30 94 57 11

 

 

Word ook deelnemer

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.