Bestelformulier NHW

Om de Nieuwe Hollandse Waterlinie bekender en zichtbaarder te maken, zijn er een aantal centrale publiekscommunicatiemiddelen ontwikkeld. Hieronder vallen natuurlijk de Z-Cards NHW in 4 talen, welke bijbesteld kunnen worden via frontoffice@loflogistiek.com. Maar er zijn ook locatiemiddelen voor forten, VVV's en andere ondernemers in het gebied. Hiervoor willen we graag inventariseren wie hier interesse voor heeft.
Er is een rol-up banner (100 x 200 cm) en een handzame tafelbanner (A3 formaat), die je beiden kunt neerzetten op jouw locatie. Op de banners staat een kaart van de Nieuwe Hollandse Waterlinie met alle forten, feiten & cijfers en een aantal aansprekende foto's. Ook is er een vlag (150 x 225 cm) beschikbaar van de Nieuwe Hollandse Waterlinie voor locaties die een vlaggenmast hebben. Op deze manier kan je je bezoekers laten zien dat je onderdeel uit maakt van deze waterlinie, dat ook nog genomineerd is voor UNESCO Werelderfgoed als uitbreiding van de Stelling van Amsterdam.

Hieronder kan je aangeven wat je wenst te ontvangen en op welk afleveradres. Deze middelen worden (vooralsnog) gratis aangeboden indien je voor 29 november een bestelling doet. Bijbestellingen kan je wederom via dit formulier doen.

Bestel hier de routegidsen Waterliniepad

Promotiemateriaal

Bestelformulier

 
 
 

Contactgegevens / Verzendadres