Evenementen

Ondernemers in de waterlinies bieden veel cultuur, recreatie en zakelijke mogelijkheden. Om het publiek op de hoogte te brengen, de samenhang en diversiteit van het brede aanbod te tonen, organiseren we liniebrede evenementen. Deelnemers kunnen aanhaken en zijn verzekerd van aandacht en stijgende bezoekersaantallen. 

Een kleine greep uit de liniebrede activiteiten:

Start Fortenseizoen

Meer dan 20 speciale waterlinie-activiteiten in april, gecoördineerd door Liniebreed Ondernemen. Met telkens speciale acties, zoals eerder ‘Zoek de Gouden Vleermuis, gericht op kinderen en ‘Sport en spel op het familiefort’. Elk jaar weer iets nieuws. Uiteraard met brede promotie via o.a. website, flyers, social media, posters.

Proef de linie

Om uw horecamogelijkheden in de schijnwerpers te zetten, organiseren we telkens in mei en juni een reeks culinaire activiteiten. Denk aan liniemarkten met streekproducten en een fortenpicknick (eventueel gekoppeld aan de nationale picknickweek in samenwerking met De Telegraaf en Natuurmonumenten). Zo brengen we lunchen en dineren op en rond de forten breed onder de aandacht via uiteenlopende activiteiten en middelen.

Forten vol verhalen

Een uniek verhalenfestival voor jong en oud op de forten. In juli en augustus trekken heuse storytellers met zinderende verhalen langs de kampvuren of haarden.

Leuk, spannend, ontroerend, meeslepend, voor elk wat wils. Gegarandeerd goed voor meer bezoek aan de forten, te combineren met uw eigen activiteiten, zoals zomermarkten en zomerbarbecues.

Fortenfestival

Het fortenfestival is een publiekstrekker van jewelste in de nazomer. Aansluitend aan het Open Monumentenweekend in september organiseren we deze festivalweek, met 3 thema’s:

  • (Openlucht) film
  • Theater
  • Muziek

Doe mee en profiteer!

Graag bieden we u de gelegenheid om aan te haken. Neem contact op voor nadere kennismaking of bekijk de agenda voor 1 van onze netwerkbijeenkomsten.