Ondersteuning groenbeheer door de Fortenwacht

De Fortenwacht, onderdeel van Stichting MeerMetVrijwilligers, heeft voor 2020 ruimte gemaakt in de agenda om nieuwe ondernemers op de forten van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie te ondersteunen bij hun groenbeheer. De fortenwacht is een vrijwilligersteam dat volledig uitgerust en zelfstandig groenonderhoud kan faciliteren. De vrijwilligers zijn opgeleid en gecertificeerd om maaiwerkzaamheden (ook op steile taluds) en het snoeien en rooien van bomen op te pakken. Ook bestrijding van bramen en maaien van riet en hoog ruig gras met een vingerbalk, zitten in het pakket. Kennismakingstarief is 280 euro all-in. (30% korting op het standaard tarief). Heb je ondersteuning nodig? Bel Eric Creemers: 06-44133683 of stuur een mail naar info@MeerMetVrijwilligers.nl.

MeerMetVrijwilligers

 

 

 

Ook deelnemer worden?

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’.

Wij helpen je graag verder met informatie over onze diensten. Stuur een bericht naar info@liniebreed.nl, of meld je aan via onderstaande button.