Campagne ‘Dit is dé plek! De forten zijn weer open’ gestart

Op maandag 1 juni mochten onze forten eindelijk weer open voor publiek. Veel linielocaties hadden weer goedgevulde terrassen en te grote bezoekersgroepen bleven gelukkig uit. Liniebreed maakte hier een kort filmpje van.

Deze week start de campagne ‘Dit is dé plek! De forten zijn weer open.’ De advertorial verschijnt in een oplage van ruim 750.000 huis-aan-huis kranten en via DPG Media worden advertenties geplaatst en een online artikel op ad.nl.

Van 22 juni t/m 11 juli is een radiospot te horen op de regionale radiozenders (RTV’s), de spot wordt maar liefst 532 uitgezonden gedurende 3 weken. Het bereik is hiermee circa 1,4 miljoen mensen.

Via Centercom start vanaf 22 juni een abri postercampagne met 700 posters in diverse gemeenten van Purmerend tot Bergen op Zoom.

Uiteraard wordt er ook een persbericht verzonden. Check of jouw openstelling op forten.nl staat. Stuur je tekst en een liggende foto naar info@liniebreed.nl. Samen zorgen we ervoor dat bezoekers de forten weer weten te vinden!

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.