Televisieprogramma Checkpoint filmt op Fort bij Kudelstaart

Liniebreed werd recent benaderd door het programma Checkpoint. Checkpoint wordt uitgezonden via NPO/Zapp en is een stoer testprogramma waarin een testteam allerlei experimenten uitvoert. Checkpoint zocht voor de ‘Recycle-special’, waarbij twee teams de opdracht krijgen om een amfibievoertuig te maken van materiaal dat ze vinden op een vuilnisbelt, een locatie ten behoeve van het grote eindspel, waarin de beide voertuigen worden getest. Een mooie gedachte; duurzame amfibievoertuigen van nu ergens op grens van land en water in de linies. Zoals altijd met dergelijke media-vragen was er een zeer korte termijn planning. Na enig rondvragen en overleg met o.a. Waterschap Stichtse Rijnlanden, kwam Checkpoint uiteindelijk terecht bij Fort bij Kudelstaart in Aalsmeer (Stelling van Amsterdam). Het Fort dat een watersportbestemming heeft en deze functie in de toekomst verder gaat ontwikkelen was bij uitstek geschikt vanwege de aanwezige helling. Zeilfort Kudelstaart, veel dank voor jullie flexibiliteit en medewerking. De aflevering van Checkpoint wordt in het voorjaar 2020 uitgezonden.

 

 

 

Ook deelnemer worden?

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’.

Wij helpen je graag verder met informatie over onze diensten. Stuur een bericht naar info@liniebreed.nl, of meld je aan via onderstaande button.