Deelnemersbijdrage Liniebreed in 2020 onveranderd

Stichting Liniebreed Ondernemen heeft momenteel zo’n 250 deelnemers in haar forten- en waterlinienetwerk. Elke deelnemer betaalt jaarlijks een deelnemersbijdrage, waarvoor je o.a. diensten op het gebied van marketing en promotie, kennisuitwisseling en netwerkactiviteiten krijgt. Het servicepakket voor deelnemers breidt zich jaarlijks uit.

Zo is in 2019 de website forten.nl verder geoptimaliseerd. Hierdoor stegen de bezoekersaantallen én clicks naar de websites van de individuele locaties. Ook zijn de forten op onze social mediakanalen nog beter zichtbaar, dankzij een sterk gegroeide Facebook- en Instagram performance.

We organiseerden goed bezochte netwerkbijeenkomsten en fortenacademies en hebben via diverse mediapartners (Monumentaal, Bijzonderplekje.nl, Dagjeweg.nl, Puur Natuur) de forten en waterlinies meer en meer op de kaart gezet. Liniebreed zal zich ook in 2020 blijven ontwikkelen, een nog groter media-podium bieden, meer generieke activiteiten en diensten creëren en steeds meer bekendheid voor de waterlinies en forten genereren.

In 2020 blijft de jaarbijdrage op het niveau van 2019: € 395 exclusief BTW.

 

 

 

Ook deelnemer worden?

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’.

Wij helpen je graag verder met informatie over onze diensten. Stuur een bericht naar info@liniebreed.nl, of meld je aan via onderstaande button.