Energiewet en informatieplicht energiebesparing

Energie besparen is niet alleen een kans voor ondernemers; het is ook al jaren verplicht. In 2019 kwam daar een nieuwe wet bij: de Informatieplicht Energiebesparing. Sinds 1 juli dit jaar moeten ondernemers van bedrijven met een energieverbruik vanaf 50.000 kilowattuur en/of 25.000 kubieke meter gas hun energiebesparende maatregelen doorgeven aan de overheid. Dit geldt ook voor bedrijven met een energie-auditplicht (EED). Maar dat is niet alles. In 2020 gaat er van alles veranderen op het gebied van energiewetten en subsidiemogelijkheden voor duurzame energie en CO2-reducerende technieken. Wil je weten wat dit voor jouw bedrijf betekent en hoe je ervoor kunt zorgen dat je aan alle regels voldoet? Bekijk de infographic en volg het stappenplan. En neem ook eens een kijkje op duurzameforten.nl.

 

 

 

Ook deelnemer worden?

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’.

Wij helpen je graag verder met informatie over onze diensten. Stuur een bericht naar info@liniebreed.nl, of meld je aan via onderstaande button.