Grote belangstelling voor Winterforten

Een relatief nieuwe ontwikkeling in linieland is de toename van winteropeningen van “onze” forten. Met de campagne winterforten.nl bracht en brengt Liniebreed dit heuglijke feit onder de aandacht. Met als gevolg dat nog veel meer deelnemers met winters aanbod zich meldden. Niet eerder waren er in de winterperiode zoveel forten open voor publiek. Een persbericht over winterforten.nl is verstuurd en de eerste publicaties zijn een feit. Met elkaar zorgen we ervoor dat ons unieke linie-erfgoed ook rond de Kerst midden in de maatschappij staat en het decor is voor sfeervolle winteractiviteiten. Dank voor jullie inzet en het enthousiasme! En je kunt natuurlijk nog steeds aanhaken door ook jouw winterse activiteiten in de Liniecommunity te plaatsen!

 

 

 

Ook deelnemer worden?

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’.

Wij helpen je graag verder met informatie over onze diensten. Stuur een bericht naar info@liniebreed.nl, of meld je aan via onderstaande button.