Lancering platform Atlantikwall

Graag nodigen wij u uit voor de “sneak preview” van de splinternieuwe nationale Atlantikwall bezoekerswebsite bezoekatlantikwall.nl op 21 mei a.s. in Museum Bescherming Bevolking te Rijswijk.

De Bunkerdagorganisatie (Winkelman en Van Hessen) en Stichting Liniebreed Ondernemen (SLO) sloegen in 2018 de handen ineen. Samen dienden ze bij de Erfgoedtafel Atlantikwall van de provincie Zuid-Holland een project in, om te zorgen dat er naast de tijdelijke eventwebsite van Bunkerdag.nl, een duurzame variant kwam te staan. Deze nieuwe website maakt het mogelijk dat alle Atlantikwall-locaties (in eerste instantie die van Zuid-Holland) het hele jaar door hun activiteiten kunnen uitlichten via een nationaal platform dat online makkelijk vindbaar en bezoekersvriendelijk is. Veel bunkers werden in het kader van dit bijzondere project deelnemer bij Stichting Liniebreed Ondernemen en laden inmiddels hun activiteiten via de landelijke online liniecommunity. SLO zet deze activiteiten niet alleen automatisch door naar bezoekatlantikwall.nl, maar ook naar vele andere websites zoals forten.nl, bunkers.nl, dagjeweg.nl of uitmetkinderen.nl. 

In de opmaat naar Bunkerdag presenteren we op dinsdag 21 mei dé of liever gezegd “uw” nieuwe nationale Atlantikwall website; bezoekatlantikwall.nl en leggen we nog een keer kort uit hoe uw locatie optimaal van dit platform gebruik kan maken. Zodat alle bijzondere Atlantikwall locaties ook na Bunkerdag zichtbaar blijven voor een breed publiek. U kunt zich opgeven door hier te klikken en het opgaveformulier in te vullen. 

We verheugen ons op uw komst!

Stichting Liniebreed Ondernemen en Winkelman & Van Hessen.