Nieuwjaarsborrel SLO 18 januari 2018

Stichting Liniebreed Ondernemen nodigt u uit voor haar altijd sprankelende nieuwjaarsborrel, dit jaar in de Promerskazerne bij restaurant Acquavite in Naarden-Vesting met voorafgaand een rondleiding door het Vestingmuseum (optioneel). Download het programma!

Mark van den Bos, directeur Stichting Monumenten Bezit, vertelt kort over de vestingwerken in Naarden en de wijze waarop de organisatie haar monumenten efficiënt behoudt en beheert. Maya Meijer-Bergmans is directeur van de MeyerBergman Erfgoed Groep. In de jaren ’90 zag ze de potentie in de verwaarloosde gebouwen op het Westergasterrein. Zij gaf het terrein een nieuwe bestemming en bouwde het uit tot één van de bekendste culturele hotspots in Amsterdam. Onlangs kocht haar bedrijf Paleis Soestdijk aan. De eigenzinnige en ondernemende aanpak van de organisatie is gericht op een optimale samenhang tussen gebouwen, mensen en programmering. Laat u inspireren door haar bijzondere verhaal.

SLO blikt terug op de mijlpalen van de waterlinies in 2017 en kijkt vooruit naar de kansen en mogelijkheden in 2018. Bovendien wordt de Linie-award 2017 uitgereikt aan een ondernemend persoon die in het afgelopen jaar heeft bijgedragen aan het economisch rendement, het maatschappelijke draagvlak en aan de bekendheid van de Waterlinies. En tevens is er de uitreiking van de Fort Pilaar 2017 ten behoeve een duurzame investering op een fort gerund door vrijwilligers.

Een bondig programma en genoeg tijd om elkaar te spreken. Uw aanwezigheid zal bijdragen aan de feestvreugde. We hopen u daarom allen, op 18 januari a.s., te mogen begroeten om gezamenlijk met het glas te heffen op een nieuw Waterliniejaar. U kunt zich t/m maandag 15 januari inschrijven via liniebreed.nl/nieuwjaarsborrel.