Presentaties van seminar NHW bij de Linielanding op 3 oktober 2019

Op donderdag 3 oktober organiseerde Stichting Liniebreed Ondernemen mede namens het Linieteam, Pact van Ruigenhoek, Pact van Loevestein en Utrecht Marketing een seminar voor directeuren, communicatiemedewerkers en forteigenaren van de forten in de Nieuwe Hollandse Waterlinie en voor citymarketeers van waterliniegemeenten en toeristische organisaties zoals VVV’s binnen het waterlinie gebied. Onderwerpen waren de aanstaande UNESCO Werelderfgoed status, toerisme & travelers journey en het themajaar Ode aan het Landschap in 2021 van het NBTC. In workshops werden ideeëen opgehaald voor zowel activiteiten in het kader van Ode aan het landschap als mogelijkheden voor marketing, productontwikkeling en arrangementen. Na afloop van de bijeenkomst konden de aanwezigen genieten van een maaltijd en was er tijd om te netwerken.

Bekijk hier de foto's van onze vrijwillige huisfotograaf Maarten Bootsma.

Hieronder kan je alle presentaties en relevante documenten downloaden.

Op de bijeenkomst is aangegeven dat er mooie roll-up banners en tafelbanners zijn van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, evenals vlaggen voor aan de vlaggenmast. Deze kunnen besteld worden via bijgaand bestelformulier.

We danken alle aanwezigen voor hun komst en inzet. Mochten er nog vragen zijn, kun je die stellen aan info@liniebreed.nl