SLO zoekt online marketeer

Stichting Liniebreed Ondernemen zoekt op korte termijn een online marketeer met een hands-on mentaliteit die tevens offline zijn/haar mannetje staat. Stichting Liniebreed Ondernemen heeft als doel te zorgen voor een duurzame, maatschappelijke en economische benutting van Waterlinies en hun forten in Nederland. De stichting vormt de verbinding tussen het culturele erfgoed (de forten), eigenaren, overheden en de ondernemers die op en rond de forten opereren. SLO staat voor netwerk, advies, initiatief en innovatie voor en door ondernemers in de Waterlinies. Ze zet zich in voor productontwikkeling en de organisatie van bijzondere liniebrede culturele evenementen met prachtig fortenerfgoed als decor. Daarnaast biedt SLO, fortenondernemers services op het gebied van (online) marketing, publiciteit, centrale inkoop en biedt zij toegang tot een gepassioneerd ondernemersnetwerk. SLO beweegt op het snijvlak van markt en overheid en stimuleert ondernemerschap waar publiek en privaat letterlijk hand in hand gaan. SLO is een ANBI gecertificeerde organisatie.

- SLO verzorgt de generieke marketing en promotie voor alle Nederlandse forten en waterlinies. Op enkelen na, zijn alle Nederlandse forten/eigenaren en fort-ondernemers bij SLO aangesloten. 
- SLO staat voor marketing/ promotie van waterlinies, vestingsteden, forten en bunkers, voor ondersteuning van het ondernemerschap op deze locaties en voor verbinding van partijen onderling.
- SLO krijgt o.a. opdrachten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Stelling van Amsterdam, de Oude Hollandse Waterlinie, de Atlantikwall en tevens van diverse individuele liniegemeenten.
- Websites: forten.nl, waterlinies.nl, vestingen.nl en bunkers.nl. duurzameforten.nl en liniebreed.nl

Wij zoeken op korte termijn een vrolijke, proactieve, initiatiefrijke, zelfstandig werkende, online (en tevens offline) marketeer.

Taken: web-redactie- en beheer, beheer sociale mediakanalen, online mediacampagnes, kennis van Google-Ads /SEA en SEO, Facebook en Instagram. Daarnaast on- en offline event marketing.

Vereisten: MBO, perfecte beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift, zelfstandig kunnen werken, kunnen werken in een dynamische werkomgeving, 1-2 jaar werkervaring.

Salaris indicatie: afhankelijk van leeftijd en ervaring 2300-2700 per maand (fulltime)

Het betreft in principe een parttime functie voor 24 uur per week (Werkdagen bij voorkeur op ma, di en do). Arbeidscontract in eerste instantie voor bepaalde tijd (1 jaar).

Plaats: Fort Nieuwersluis, te Nieuwersluis (Utrecht).

Kandidaten kunnen voor 23 januari 2019 een motivatiebrief en cv mailen naar:

Drs. Juke M. van Niekerk, directeur
juke@liniebreed.nl
06-30945711

De gesprekken zijn gepland in de laatste week van januari 2019.