Vier nieuwe deelnemers

We heten vier nieuwe deelnemers van harte welkom bij Stichting Liniebreed Ondernemen:

Stichting INUNDARE zal op 31 oktober in Utrecht de tweede Waterliniewandeltocht organiseren. De route gaat langs vele forten en linieobjecten en wordt een jaarlijks terugkerend event.

Stadsavonturen is met storytrail.nl ook deelnemer geworden bij Liniebreed Ondernemen. Met hun verhalenvertellers zorgen ze voor onvergetelijke stadswandelingen of rondleidingen over forten, waarbij de geschiedenis tot leven komt.

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden beheert een aantal (inlaat)sluizen, de Polder Blokhoven als inundatie- en recreatiegebied, plaatste limietpalen terug in het landschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is betrokken bij de ontwikkeling van diverse fietsroutes.

Jeroen Verbraeken van Pop Up Paella gaat per 1 april aan de slag op Fort bij Maarsseveen met culturele arrangementen en de horeca. Wil jij ook deelnemer worden van Liniebreed Ondernemen? Kijk dan op liniebreed.nl.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.