Vul je zakelijke gegevens in via de Liniecommunity

Forten worden steeds vaker ontdekt als interessante locaties voor groepsbezoeken. Enerzijds vanuit de zakelijke markt voor vergaderingen en bedrijfsuitjes en anderzijds via (buitenlandse) touroperators die geïnteresseerd geraakt zijn in de waterlinies. De UNESCO nominatie speelt hierbij uiteraard ook een belangrijke rol.

Om de zakelijke en toeristische markt beter te bedienen heeft Liniebreed Ondernemen een uitbreiding van de Liniecommunity gemaakt. Via een eenvoudig formulier kunnen deelnemers gegevens invoeren zoals zalencapaciteit, aanwezigheid van diverse faciliteiten, meertalige rondleidingen en parkeerinformatie. Wij zullen deze gegevens deze zomer op forten.nl plaatsen, waarbij mensen geavanceerd kunnen zoeken op bijv. capaciteit van ruimtes, aanwezigheid van een invalidentoilet, of er honden mee mogen op het fort etc. Zo ziet de potentiële klant direct wat er op jouw locatie mogelijk is en wordt hij doelgericht doorgelinkt naar je eigen website/boekingsafdeling voor meer informatie.

Naast de publieksinformatie willen we ook marktgegevens verzamelen van de forten, kastelen en vestingsteden in de waterlinies. Het gaat hier om omzetcijfers, aantal vrijwilligers & betaalde krachten en aantal bezoekers in 2019. Deze gegevens zullen niet per locatie openbaar gemaakt worden, maar geven ons een beeld van de financiële gegevens van de fortenbranche. Ook om richting overheden de omvang van de branche of een terugloop in inkomsten te kunnen duiden.

Het invullen kost maximaal 20 minuten van je tijd en gaat heel eenvoudig. Download de handleiding voor extra ondersteuning (indien nodig). Hierin zit ook een schrijfwijzer voor de teksten die je plaatst bij alle activiteiten. We merken dat de kwaliteit nogal wisselt, deze 10 tips helpen je nog meer op weg. Liniebreed zal binnenkort ook locaties nabellen om deze gegevens in te vullen, en eventueel op afstand te helpen. Neem echt even de tijd hiervoor, zodat het in de toekomst gaat bijdragen aan een hogere omzet voor jouw locatie.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.