Webinar Limes succes

Op 27 mei organiseerde Liniebreed i.s.m. Romeinse Limes Nederland een webinar voor gemeenten, VVV’s en RBT’s in de Romeinse Limes. Een zeer geslaagde bijeenkomst met circa 50 Limes-relaties. In de webinar werd gesproken over de UNESCO nominatie van de Romeinse Limes in Nederland en Duitsland, de overkoepelende marketing, huisstijl en beeldbank, en per provincie werd een toelichting gegeven op de projecten die daar lopen. Ook stonden we stil bij het Romeinse Limes Pad, een afstandswandelpad dat de gehele Limes en alle locaties aan elkaar verbindt. In het rondje langs de gemeenten en RBT’s bleek dat er al veel initiatieven zijn om de Romeinse Limes een podium te geven. De wens is uitgesproken een dergelijk overleg vaker te organiseren, zodat we goed op de hoogte zijn van wat er speelt en er makkelijk verbindingen gelegd kunnen worden.

1. Op naar UNESCO Werelderfgoed | Tamar Leene, Nederlandse Limes Samenwerking

2. Overkoepelende Marketing & Communicatie | Mariëlla Beukers en Juke van Niekerk

3. Het verhaal van de Romeinen in Gelderland | Nicky Greven, provincie Gelderland, en Willeke & Carolien Guelen, LivingPast

4. Limes projecten in Zuid-Holland | Marco Simjouw, provincie Zuid-Holland

 

6. Lange Afstands Wandelpad Limes | Henk van Geerenstein, Wandelnet

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.