VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de loterij voor behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. Bij de VriendenLoterij speelt u mee voor wat u raakt. In 2021 werd de BankGiro Loterij met de VriendenLoterij samengevoegd, wat ervoor zorgde dat de nieuwe VriendenLoterij over 2020 bijna € 125 miljoen aan goede doelen kon schenken.

Stichting Liniebreed Ondernemen ontving ook een eenmalige schenking van de VriendenLoterij. Daarmee kunnen wij de forten, vestingsteden en bunkers in Nederland nog beter op de kaart zetten. Bovendien kunnen de deelnemers met hun VriendenLoterij VIP-KAART zelf bewonderen wat zij mede mogelijk maken. De kaart geeft gratis toegang tot meer dan 125 musea en tot 50% korting op talloze avondjes uit, van bioscoop en dans tot een fort bezoeken en opera. Wilt u ook kans maken op prachtige prijzen en tegelijkertijd goede doelen steunen. Speel dan mee.

 

Onze cases

Schenking aan Liniebreed Ondernemen

Tijdens het Goed Geld Gala op 5 februari 2019 ontving Stichting Liniebreed Ondernemen een eenmalige schenking van €300.000 van de BankGiro Loterij. Met deze bijdrage helpen we forten en vestingen een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

VriendenLoterij VIP-kaart

De VriendenLoterij heeft voor het forten- en waterlinie erfgoed een erg interessante achterban met 500.000 VIP-kaart houders. Daarmee krijgen ze gratis toegang bij ruim 100 musea, korting op dagjes en avondjes uit én kans om exclusieve evenementen te bezoeken. Wil jij ook minimaal 25% korting aanbieden? Neem dan contact op met Liniebreed Ondernemen

Liniebreed is verguld met de eenmalige schenking van
€ 300.000. Met deze toekenning én erkenning, kan het forten- en waterlinie erfgoed in Nederland nog beter op de kaart worden gezet.

Juke van Niekerk

Directeur Liniebreed ondernemen