Nieuw informatiepaneel Diefdijk

Liniebreed Ondernemen heeft in opdracht van gemeente Culemborg het informatiepaneel op het uitkijkpunt aan de Diefdijk, naast de waterkering A2 in Culemborg, vervangen. Het vorige paneel was zeer versleten en de teksten en foto’s waren inmiddels verouderd. Liniebreed maakte een nieuw ontwerp en zorgde voor het verwijderen van de bestaande plaat, het leveren en plaatsen van een nieuw paneel. We kozen voor een paneel met glasvezel versterkte polyesterprint; weerbestendig en ook in hoge mate vandalismebestendig.

Er is gekozen voor een paneel met glasvezel versterkte polyesterprint; weerbestendig en ook in hoge mate vandalismebestendig

Om mensen meer op de informatie te attenderen bij het meubel (het paneel is plat, je loopt er snel voorbij), adviseerde Liniebreed om aan de zijkant van de bank een net opgemaakt bordje op te nemen met de titel informatietafel. Ook aan de twee zijmuren vlak langs de weg hebben we kleine bordjes met een ‘i’ (van informatie) opgehangen, met een pijl richting de tafel. De letter i is een herkenbaar icoon voor recreanten en (buitenlandse) toeristen; men snapt dat er dan informatie in de buurt is.

Het informatiepaneel -Diefdijk is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Pact van Loevestein.

Werk ook samen met Stichting Liniebreed Ondernemen.

Titia de Zeeuw helpt je graag verder!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Meer projecten

Werk ook samen met Stichting Liniebreed Ondernemen.

Projectmanager Titia de Zeeuw helpt je graag verder! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.