Routekaarten voor gemeenten

Stichting Liniebreed Ondernemen helpt gemeenten om praktisch handen en voeten te geven aan het “zijn van een Stelling of Waterliniegemeente”.

Gemeente De Ronde Venen met zes forten van de Stelling van Amsterdam op haar grondgebied, zocht naar een manier om deze linielocaties aan elkaar te verbinden. Liniebreed maakte hiervoor een routefolder met een overzichtelijke kaart waarop een fietsroute is ingetekend langs de locaties. Dit product kent inmiddels al zijn derde druk.

Voor de gemeente Houten maakte Liniebreed een compacte routefolder. In deze Z-Card wordt de Stelling van Honswijk in Houten, een gebied waar je de Nieuwe Hollandse Waterlinie daadwerkelijk in al zijn puurheid kunt beleven, voor het voetlicht gebracht. Met de kaart kan je het unieke gebied te voet, per fiets of per kano verkennen. Ook de ondernemers in het gebied kregen een plek in de folder, zodat bezoekers een één- of meerdaags verblijf makkelijker kunnen plannen. De Z-card kent zijn tweede herdruk en wordt gratis verspreid bij diverse toeristische locaties in de regio.

Werk ook samen met Stichting Liniebreed Ondernemen.

Titia de Zeeuw helpt je graag verder!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Meer projecten

Werk ook samen met Stichting Liniebreed Ondernemen.

Projectmanager Titia de Zeeuw helpt je graag verder! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.