Wij kunnen je steun goed gebruiken!

Wil je mee helpen om ons bijzondere forten en waterlinie-erfgoed op een ondernemende manier te behouden voor volgende generaties? Doneer dan aan Fonds Liniebreed.

Fonds Liniebreed:

ondersteunt culturele linieprogramma's

Fonds Liniebreed ondersteunt de ontwikkeling en organisatie van culturele linieprogramma’s en events.

Fonds Liniebreed ontwikkelt culturele en reizende programma’s zodat fortlocaties op een eenvoudige manier een publieksactiviteit op hun locatie kunnen realiseren.

ondersteunt vrijwilligersactiviteiten

Fonds Liniebreed ondersteunt vrijwilligersactiviteiten op en rond forten. Vrijwilligers op de forten zijn onmisbaar, vooral op het gebied van natuurbeheer en onderhoud en met betrekking tot het vertellen van het historische verhaal over forten en waterlinies. Liniebreed verzorgt niet alleen gidsentrainingen maar betrekt vrijwilligers bij het brede waterlinienetwerk. Zo wordt kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld.

draagt bij aan kennisoverdracht

Fonds Liniebreed draagt bij aan het uitdragen van kennis en wetenswaardigheden over forten en waterlinies. Via het gratis on- en offline Fort! Magazine wordt een breed Nederlands publiek op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden die de forten vandaag de dag te bieden hebben.

Fort! magazine

De jaarlijkse full colour glossy FORT! is een lifestyle magazine dat via eigentijdse thema’s het waterlinie erfgoed onder de aandacht brengt. In dit modern vormgegeven en prettig leesbare blad met een oplage van 35.000 exemplaren is er volop aandacht voor alles wat je op de forten van de waterlinies kunt doen en beleven. Het magazine is verkrijgbaar bij onder meer VVV’s, hotels, restaurants, bibliotheken en natuurlijk op de forten zelf.

Wij kunnen je steun goed gebruiken!

  • Hoeveel wil je doneren?

  • Wie ben je?

  • Hoe wil je betalen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.