60 forten voorzien van desinfectiezuilen

Vorige week zijn ruim 60 desinfectiezuilen geleverd aan de opengestelde forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. We zijn heel blij dat de betreffende Linie-provincies hebben ingestemd om -vanwege Corona-, budgetten anders aan te wenden en ondernemers te helpen om “Corona-proof” te worden.

Na een initiatief van Liniebreed Ondernemen zijn de desinfectiezuilen aangeboden namens het Linieteam Nieuwe Hollandse Waterlinie en Programmabureau Stelling van Amsterdam. In het waterlinieblauw en met de naam van de desbetreffende linie erop, is de zuil meteen een mooi marketinginstrument.

Sanitien, ondernemer op Kunstfort bij Vijfhuizen, bood de forten tevens een gratis grote verpakking en 6 flesjes desinfectiespray aan. Ook interesse in een desinfectiezuil met branding voor jouw bedrijf of waterlinie? Neem contact op met Titia de Zeeuw: titia@liniebreed.nl.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.