Aanmelden netwerkmeeting 4 april 2023

Het team van Liniebreed  heeft de afgelopen 3 maanden keihard gewerkt om o.a. een fantastisch jubileumnummer te maken: Het TIENDE nummer van FORT! magazine! Het blad nu- samengevoegd met VESTING!magazine dat Liniebreed in 2022 uitbracht- telt maar liefst 92 pagina’s en heeft een oplage van 50.000. Het is daarmee het grootste erfgoedmagazine van Nederland! Gistermiddag werden de proeven van de lithograaf goedgekeurd, al tien jaar altijd een spannend en feestelijk moment. We zijn oprecht trots op editie nummer 10.

Daarom zullen we het magazine live aan jullie presenteren op dinsdag 4 april vanaf 15.00 uur op Fort Altena. Natuurlijk combineren we dat met een netwerkmeeting/ fortenacademie.

Onderwerp: succesvolle horecaconcepten op linielocaties. Steeds meer forten en vestingen runnen een horecabedrijf(je) en iedereen loopt tegen andere en dezelfde uitdagingen aan. Tijdens de bijeenkomst willen we kennis uitwisselen over welke horeca-exploitatievormen er zijn, welke risico’s er op korte en lange termijn spelen (zoals personeelstekort na Corona), aan welke randvoorwaarden jouw locatie en exploitatie moet voldoen om succesvol te zijn en natuurlijk gaan we in op de altijd leerzame good & bad practices. Steek iets op van deze fortenacademie en krijg als allereerste het kersverse FORT! magazine mee naar huis.

Meld je snel aan, via onderstaand formulier. Daarin kan je ook aangeven mee wilt met een rondleiding. Dit is zeker aan te raden!

Programma:

14:00-15:00 Rondleiding Fort Altena
15:00-15:30 Ontvangst
15:30-16:45 Succesvolle Horecaconcepten (o.a. Fort Altena, Fort aan de Klop en SterkWater)
16:45-17:00 Presentatie FORT! Magazine
17:00-18:00 Netwerkborrel

Adres: Fort Altena  Tol 8, 4251 PX Werkendam

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het fort.

NB: Deze bijeenkomst is bedoeld voor deelnemers en relaties van Liniebreed.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.