Drie nieuwe deelnemers

Liniebreed is zeer verheugd dat we vier nieuwe deelnemers aan jullie kunnen voorstellen. Van harte welkom bij de grootste forten- en waterliniestichting van Nederland.

Genieloods Fort aan de Drecht
Genieloods Fort aan de Drecht

Marco Bruijnes Architecten
Sinds 2011 is Marco Bruijnes Architecten betrokken bij de restauratie en herbestemming van verschillende forten. Je kunt bij hen terecht voor advies (o.a. meerjarig onderhoud) en het aanvragen van subsidie, het maken van een restauratieplan tot de begeleiding van de restauratie van het fort tijdens de uitvoering. Marco Bruijnes is momenteel bezig met de restauratie van Fort Honswijk en de genieloods op Fort aan de Drecht is net afgerond. marcobruijnes.nl/fortenspecialist

Boat Bike Tours
Boat Bike Tours levert compleet verzorgde reizen per fiets en schip. Met 20 verschillende tours in Nederland zijn ze de grootste aanbieder van fiets-vaarvakanties in eigen land. Ook bieden ze fietsvakanties aan in België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Een van de vakanties komt door maar liefst 4 waterlinies en dit product willen ze graag via Liniebreed Ondernemen promoten. Je fietst de routes op eigen gelegenheid of samen met de reisleider als je meer wilt weten van de omgeving. Aan boord geniet je van lekker eten en een gastvrije bemanning. Bekijk de actuele reis-opties op BoatBikeTours.nl.

Team Boat Bike Tours

Fort H
Fort H was een bunker en is gebouwd tijdens de Frans-Duitse oorlog van 1870 om het vestigingstelsel van Muiden uit te breiden en te verbeteren. Café-Restaurant Fort H is in de bunker gevestigd. Na een ingrijpende verbouwing komt het einde nu bijna in zicht, waardoor er meer ruimte voor het restaurant komt. Op 18 mei is de heropening. Dan kun je hier terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Ook feesten en zakelijke events kunnen hier georganiseerd worden.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.