Een feestje voor vrijwilligers

UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies bestaat uit de historische linies Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Hollandse Waterlinies is groot en loopt van Edam helemaal rondom Amsterdam en van Muiden tot aan de Biesbosch. Vrijwilligers zijn heel belangrijk om dit bijzondere erfgoed in stand te houden en om de verhalen door te geven aan de volgende generaties. Om deze groep te bedanken, organiseert Stichting Liniebreed Ondernemen in opdracht van de Site-holder Hollandse Waterlinies in totaal 7 vrijwilligersbijeenkomsten in november en december 2023. Maandag 6 november jl. werden de eerste 50 vrijwilligers in het zonnetje gezet op Fort bij Edam in aanwezigheid van Angelique Bootsman-Tol, wethouder Economische Zaken & Toerisme in gemeente Edam-Volendam.  Lees meer

Er zijn nog zes vrijwilligersbijeenkomsten gepland tussen 13 november en 14 december. Ben je vrijwilliger op een van de forten van UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies (of zou je dat willen worden) en wil je naar één van de bijeenkomsten komen? Ga dan naar www.liniebreed.nl en meld je aan.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.