Erfgoed Expert Team beschikbaar

Het Erfgoed Expert Team is een multidisciplinaire denktank die ingezet wordt op complexe vraagstukken rond de ontwikkeling van erfgoed. Eigenaren en ondernemers wordt hulp geboden op het gebied van bouw en restauratie, duurzaamheid, cultuurhistorie, natuur, financiën en hospitality.

Bij veel eigenaren en ondernemers die ondernemen vanuit een erfgoedlocatie leeft de vraag: Hoe onderneem ik rendabel en hoe doe ik dat duurzaam? Daarbij spelen ook veel praktische vragen: Hoe regel ik de toegankelijkheid voor mijn bezoekers, welk type horeca kies ik, hoe pak ik dat financieel en organisatorisch aan? Of het nu gaat om forten, buitenplaatsen, landgoederen, religieus erfgoed, varend erfgoed of industrieel erfgoed: het Erfgoed Expert Team helpt bij deze vragen! Het is een multidisciplinaire denktank met experts in onder andere bouw, restauratie, cultuurhistorie, natuur, financiën, markt, hospitality, duurzaamheid en procesbegeleiding. Samen helpen zij kosteloos om complexe vraagstukken bij erfgoedlocaties op te lossen.

Erfgoed maakt de provincie aantrekkelijk voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Daarom levert de provincie graag een bijdrage aan de instandhouding van en het ondernemen vanuit erfgoedmonumenten.

 

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.