Fort bij Asperen houdt deuren voor diner open

De deuren van het restaurant Fort bij Asperen blijven definitief open op de zaterdagavond. Dat hebben restauranteigenaren Pieter Smit en Marc Satijn besloten op basis van de grote animo voor de zaterdagavondopening in de afgelopen winterperiode. “Het succes is te groot om los te laten”, aldus de eigenaren. Daarmee wordt ook de inzet van chef-kok Ricky Berendsen met zijn culinaire kunsten verlengd. Fort bij Asperen is vanaf heden geopend op donderdag, vrijdag en zondag van 12.00- 18.00 uur en op zaterdag van 12.00 – 22.00 uur. Meer info.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.

Op (Paas)zaterdag 16 april 2022 is het eindelijk zover dat de Vestingstedenroute van de Zuiderwaterlinie alsnog wordt gemarkeerd met een tour langs verschillende vestingsteden én een feestelijke aankomst in Steenbergen, dat dit jaar het 750-jarig bestaan van de stad viert. Rondom de aankomst van een indrukwekkend aantal klassieke, zelfs vooroorlogse auto’s en bijzondere schepen, wordt er op 16 april in en om deze jubilerende vesting een uitgebreid programma georganiseerd, met de meest uiteenlopende voertuigen uit het verleden, rondleidingen, culturele activiteiten en amusement. De Vestingstedenroute van de Zuiderwaterlinie is in 2020 gelanceerd en tot stand gekomen dankzij de samenwerking van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC), de Vereniging Nederlandse Vestingsteden (VNV), de Alliantie Zuiderwaterlinie, Visit Brabant en de ANWB. Houd de website Steenbergen2022.nl in de gaten.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.