Kortingsactie boek Wisseling van de wacht

Tijdelijk in prijs verlaagd
Wisseling van de wacht: hét boek over de nieuwe Hollandse Waterlinies

Om de opening van het fortenseizoen feestelijk in te luiden, wordt hét boek over de nieuwe Hollandse Waterlinies tijdelijk in prijs verlaagd. Vanaf zaterdag 15 april tot en met vrijdag 30 juni 2023 koop je Wisseling van de wacht, een nieuw leven voor de Hollandse Waterlinies voor slechts €39,-!

Op ontdekkingstocht door een uniek Nederlands landschap
Wisseling van de wacht, een nieuw leven voor de Hollandse Waterlinies neemt je mee op ontdekkingstocht door een uniek Nederlands landschap. Het rijk geïllustreerde boek brengt voor het eerst de Nieuwe Hollandse Waterlinie en De Stelling van Amsterdam samen. Tegelijkertijd toont het boek de bijzondere vernieuwing van de linies. Wat eens verdedigingswerken waren, zijn tegenwoordig plekken van ontspanning, van kunst en cultuur en van kleinschalige bedrijvigheid. Plekken die vragen om opnieuw ontdekt en beleefd te worden.

Wisseling van de wacht toont – op prachtige wijze – alle aspecten van het nieuwe leven van de Hollandse Waterlinies
In de omvangrijke publicatie van bijna 400 pagina’s worden verdiepende essays afgewisseld met prachtige landschapsfoto’s en praktische bezoekersinformatie.

Een unieke publicatie, een prachtig cadeau, extra aantrekkelijk geprijsd
Liniebreed-deelnemers met een verkooplocatie kunnen deze bijzondere publicatie met een aantrekkelijke korting bestellen voor de verkoop. De komende weken geldt bovendien een zeer aantrekkelijk consumentenverkoopprijs van slechts €39,-!

Meer weten? Neem contact op met Uitgeverij Blauwdruk via info@uitgeverijblauwdruk.nl

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.