Liniebreed zoekt energieke en vaardige officemanager (reeds ingevuld)

Deze vacature is inmiddels ingevuld. Liniebreed zoekt een nieuwe energieke collega voor 18-24 uur per week die samen met het huidige team, onze vaste freelancers en een aantal trouwe vrijwilligers, de organisatie naar nieuwe hoogten brengt. Werkdagen: ma-di-do of ma-wo-do.

Wie is Liniebreed

Stichting Liniebreed Ondernemen heeft als doel te zorgen voor een duurzame, maatschappelijke en economische benutting van het verdedigingserfgoed in Nederland om het zo te behouden voor volgende generaties. Motto: If you don’t use it you’ll loose it. Sinds de oprichting is Liniebreed uitgegroeid tot een ondernemende culturele brancheorganisatie voor alle forten, waterlinies, vestingen en bunkers in Nederland. Samen maken we linies sterker en samen dragen we het verhaal van het verdedigingserfgoed uit naar een breed publiek. Via on- en offline media, landelijke evenementen en mediacampagnes streven we ernaar om zoveel mogelijk bezoekers van het unieke historische verdedigingserfgoed te laten genieten. Daarnaast zijn we ook een beweging waarin iedereen die zich met verdedigingserfgoed vakmatig of vrijwillig bezighoudt, is verenigd (300 deelnemers). Op forten.nl, in FORT! magazine en via bijzondere events, laten we zien hoe mooi en uniek ons erfgoed is. Via opdrachten helpen we vanuit onze brede specifieke ervaring andere organisaties om het eigen verdedigingserfgoed op de kaart te zetten.

Liniebreed zoekt jou

Ben jij een energieke, vaardige, en proactieve officemanager en een organisatiedier in hart en nieren? Ben je zeer digi-vaardig: Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Adobe (of anders) en WordPress? Weet je van aanpakken en werk je graag in een mooie omgeving? Ben jij die spin in het web en achter de schermen de toekomstige backbone van onze club? Skills zijn een vereiste, maar ook de klik en jouw energie vinden we erg belangrijk.

Hierbij wat voorbeelden van de werkzaamheden:

  • Managementondersteuning zoals agendabeheer directeur en notuleren (interne) werkoverleggen
  • Diverse administratieve werkzaamheden zoals archiveren, postverwerking, opbergen bonnen en facturen, bijhouden CRM-systeem (Perfect View)
  • Beheer van facilitaire zaken zoals voorraadbeheer foldermateriaal en kantoorartikelen, maandelijkse schoonmaak bonenkoffiemachine
  • Ondersteuning bij het organiseren van netwerkbijeenkomsten (offertes opvragen, aanmeldingen bijhouden, namenbadges maken etc)
  • Actuele nieuwsberichten (uit onze nieuwsbrief) plaatsen op onze b2b website liniebreed.nl
  • Administratieve ondersteuning bij diverse projecten (uitzoekklussen, mailings, datumprikker, fotorechten checken etc)

Voorwaarden

Arbeidsvoorwaarden en beloning zijn markconform, onze pensioenregeling is ronduit goed. Je werkt op een fantastische groene locatie: Fort Nieuwersluis. In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract. Lees meer over onze organisatie op liniebreed.nl en krijg een idee van ons werk op forten.nl.

Reageer voor 15 november a.s.

Wil je parttime werken en ben je op zoek naar een duurzame werkplek en een gezellig team van collega’s? Mail dan je cv en motivatiebrief voor 15 november 2023 naar juke@liniebreed.nl.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.