Nieuwe deelnemers Solarfields en Restaurant Fort Jutphaas

Liniebreed Ondernemen verwelkomt twee nieuwe deelnemers.

Solarfields ontwikkelt, bouwt en beheert energieoplossingen zoals zonneparken, zonnecarports, zonnedaken, energieopslag, smart grids en groene waterstof. Bij alle zonnesystemen kijkt Solarfields naar koppelkansen op het gebied van (lokale) participatie, water, natuur, recreatie, gemeentelijk beleid, landbouw en alternatieven voor netinpassing. Werelderfgoed Hollandse Waterlinies is zo’n koppelkans, waar verschillende (nationale) opgaven samenkomen. Voor duurzame opwek (wind en zon) is er een afwegingskader opgesteld door ICOMOS (adviesorgaan UNESCO). Dit praktische hulpmiddel geeft aan waar ruimte kan zijn voor energieopwekking en waar initiatieven de unieke waarden van het UNESCO Werelderfgoed zouden kunnen aantasten. Solarfields is aangesloten bij Liniebreed Ondernemen om met belangrijke stakeholders in de Hollandse Waterlinies zinvolle en gedragen projecten te kunnen ontwikkelen waar multifunctioneel ruimtegebruik en duurzame opwekking van energie het eindresultaat is. Interesse om van gedachte te wisselen? Neem dan contact op met Wieger van der Spek: w.vanderspek@solarfields.nl.

Restaurant Fort Jutphaas Céline in Nieuwegein is ook aangesloten bij Liniebreed Ondernemen. Het restaurant zit in een stoer en ruig fort, en staat in het teken van een pure, maar rauwe stijl van koken en een verfijnde bediening met oog voor detail. Tijdens de kerstdagen kan je hier terecht voor een heerlijk 7-gangen Céline kerstmenu met bijpassende wijnen. Fort Jutphaas is tevens te huur voor een vergadering, presentatie, bedrijfsborrel of wijnproeverij.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.