Online cursus voor UNESCO Werelderfgoed vrijwilligers

Nieuwe vrienden maken, op geweldige plekken werken en weten dat je als ambassadeur helpt bij de beleving van UNESCO Werelderfgoed – drie fantastische redenen om vrijwilligerswerk te doen. Meer dan 3000 vrijwilligers stropen de mouwen op en zetten zich met veel plezier in voor de beleving van het UNESCO Werelderfgoed in ons Koninkrijk. Zo ook op en rond de forten van de Hollandse Waterlinies. Sta je open voor vrijwilligerswerk? Meld je dan hier aan.

Ben je al vrijwilliger maar wil je meer weten over UNESCO Werelderfgoed? Bijv. wat het doel is, hoe je op de lijst komt te staan en wat dit betekent? Volg dan de online cursus voor vrijwilligers en je bent helemaal op de hoogte. Zo kan je naast het verhaal over jouw eigen Werelderfgoed, ook het collectieve verhaal vertellen. Er is tevens een animatie over de geschiedenis van UNESCO Werelderfgoed beschikbaar. Meer informatie.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.