Save the date: webinar Romeinse Limes 27 mei 2021

Op donderdag 27 mei van 15.00 tot 17.00 uur organiseert Stichting Liniebreed Ondernemen in samenwerking met Romeinse Limes Nederland (RLN) een webinar voor alle gemeenten langs de Romeinse Limes. De Romeinse Limes is het grootste archeologische monument van Nederland. Deze zomer wordt bekend of de Neder-Germaanse Limes (Katwijk aan Zee tot net voorbij Bonn, langs de Rijn) UNESCO Werelderfgoed wordt.

In Romeinse Limes Nederland werken de erfgoedhuizen van de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland samen. Alhoewel er binnen de regio’s en provinciegrenzen al veel samenwerking is, is er nog geen landelijk netwerk van specifieke marketing-partners. RLN en Liniebreed willen graag met citymarketeers en toerisme afdelingen van gemeenten van gedachten wisselen hoe de Limes op dit moment voor het voetlicht wordt gebracht en welke ideeën hiervoor zijn in de nabije toekomst. Ook de UNESCO aanwijzing zal onderwerp van gesprek zijn.

Gemeenten worden opgeroepen mee te doen aan de viering van dit feestjaar, wanneer dit daadwerkelijk een feit is. Aanmelden kan al via info@liniebreed.nl. Een persoonlijke uitnodiging volgt spoedig.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.