Uitnodiging: Kennistafel Monumentaal verduurzamen

Monumentaal verduurzamen; hoe doe je dat?
Bijeenkomst op donderdag 26 oktober 2023 voor kennisuitwisseling op het gebied van concessieloos transformeren en restaureren van monumentaal erfgoed.

Hoever kun je gaan met de verduurzaming van een monumentaal gebouw of historische tuin zonder dat de cultuurhistorische waarde of exploitatiemogelijkheden in het gedrang komen? Herkenbaar dilemma? Bevlogen sprekers delen op donderdag 26 oktober hun kennis en ervaring over het restaureren, transformeren en verduurzamen van waardevol erfgoed.
De bijzondere locatie is onze inspiratie. Tijdens een rondleiding langs de Diergaarde Blijdorp-monumenten kun je de transformaties van de monumenten in de tuin bekijken en doe je praktische tips op. Broekbakema restaureert en verduurzaamt de rijksmonumenten in Blijdorp maar werkt ook aan een nieuw beeldkwaliteitsplan voor de monumentale tuin. Vanuit historisch onderzoek met diverse thema’s ontdekken we opnieuw de oude kwaliteiten en leggen we een betere samenhang van de historische en nieuwe tuin vast voor de toekomst.

Wij verwelkomen je graag! Vanwege de beperkte plek is inschrijving verplicht, deelname is kosteloos.
Meld je hier aan.

Kennistafel Monumentaal Verduurzamen
Datum: Donderdag 26 oktober 2023
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Diergaarde Blijdorp, Rotterdam
Vragen? Stuur een bericht naar: info@broekbakema.nl
Let op: Vanwege beperkte beschikbaarheid is aanmelding verplicht.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.