Vraag een bijdrage aan voor ‘Ode aan de Hollandse Waterlinies’

Een jaar lang, van mei 2021 t/m mei 2022, zet het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) ons prachtige land in de schijnwerpers met “Ode aan het Landschap”. Zeven landschappen participeren, waaronder de Hollandse Waterlinies (Stelling van Amsterdam en Nieuwe Hollandse Waterlinie). Samen tonen de gebieden de grote landschappelijke diversiteit van ons kleine land.

De Nieuwe Hollandse Waterlinie en Stelling van Amsterdam haken aan onder het motto ‘Ode aan de Hollandse Waterlinies’, wat volop mogelijkheden biedt om het unieke linielandschap te ontdekken. Er worden nieuwe activiteiten op en rond de forten georganiseerd, zoals de FortenSafari met de Boswachter, de Waterlinie Fietstour en Pop-Up diners. Kijk voor meer info op odeaandehollandsewaterlinies.nl.

Voor fortondernemers en exploitanten is er een kleine subsidieregeling voor goede projecten die passen bij de doelstellingen van Ode aan het Landschap. Deze subsidie is met name bedoeld voor de start van het fortenseizoen 8 en 9 mei 2021 (thema verhalen) en het Fortenfestival 4 t/m 12 september 2021 (thema geheimen). Er kan maximaal €1000 worden aangevraagd voor een Coronaproof product of dienst met een duurzaam karakter.

Via deze pagina kun je de aanvraag indienen. Het Linieteam neemt vervolgens binnen 2 weken contact met je op.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.